Manchester City sai sekä hyviä että huonoja uutisia lauantaina pelattavan West Ham -ottelun alla. Aloitetaan huonoista. Cityn kapteeni Vincent Kompany ei ole pariin seuraavaan otteluun käytettävissä.

– Kompanyn kohdalla on kyse pohjevammasta. Hän ei ole mukana vielä tiistainakaan Sunderlandia vastaan. Katsotaan, pystyykö hän pelaamaan Tottenham-ottelussa, joukkueen manageri Manuel Pellegrini sanoi viitaten 26. syyskuuta pelattavaan otteluun.

Cityn loukkaantumishuolet eivät rajoitu vain Kompanyyn.

– (Pablo) Zabaleta, (Gaël) Clichy ja (Fabian) Delph ovat myös sivussa. Samir Nasri sai tällin viime pelissä. Hän ei ole 100-prosenttisessa kunnossa. Zabaleta tarvitsee vielä yhden viikon fysioterapiaa ennen harjoitusvahvuuteen palaamista. Toivon, että hän on kunnossa kuun lopussa.

Jotain hyviäkin uutisia Pellegrinillä oli tarjota City-kannattajille.

– (Sergio) Agüero on toipunut erittäin hyvin. Hän on täydessä kunnossa.

Lopuksi Pellegrini puhui vähemmän minuutteja saaneista pelaajista, joista todennäköisesti ainakin osa on tänään avauksessa.

– Minulla on täysi luottamus siihen, mitä (Wilfried) Bony pystyy tekemään. Mielestäni meillä on tarpeeksi hyökkäyspään vaihtoehtoja: Bony, Agüero ja (Kelechi) Iheanacho.

– (Nicolás) Otamendi ei ole työskennellyt kanssamme vielä niin paljon, kuin olisimme kenties halunneet. Mutta hän on kokenut pelaaja ja hän saa mahdollisuutensa.

– (Kevin) De Bruyne sopeutuu nopeasti systeemiimme. Olen hyvin tyytyväinen häneen. Kuten Raheem Sterling, hänen pelaajaprofiilinsa on sellainen, jollaista meillä ei ennen ollut.

Cityn ja West Hamin välinen ottelu alkaa tänään klo 19.30 Suomen aikaa.