Armenialainen Henrikh Mkhitarjan, 27, palasi torstaina parrasvaloihin, kun hän oli näyttävästi esillä Manchester Unitedin 4–0-voittopelissä Feyenoordia vastaan. United nousi voittonsa myötä Eurooppa-liigan A-lohkon kakkospaikalle.

– Oli nautinto pelata jälleen ja olla mukana avauksessa. Yritän tehdä parhaani, ja tulos on erittäin hyvä, vasta toista kertaa Unitedin avauskokoonpanoon yltänyt Mkhitarjan totesi BBC:n mukaan.

– On ollut vaikeata katsoa joukkueen pelaamista sivusta, mutta on oltava intohimoa, ja töitä on tehtävä kovasti. Toivottavasti tämä on uusi alku minulle, hän jatkoi.

Kapteeni Wayne Rooney viimeisteli avausmaalin reilun puolen tunnin kohdalla ja nousi yksin Unitedin kaikkien aikojen parhaaksi maalintekijäksi eurokentillä. Osumia on nyt koossa 39.

– Se oli hyvä voitto. Olemme tyytyväisiä neljästä maalista. Toinen maali tappoi pelin, 1–0-tilanteessa ei koskaan tiedä, mitä voi tapahtua, kertasi Rooney.

– On mahtava tunne tehdä maaleja tälle seuralle. Olen tyytyväinen, ja paljon lisää on vielä tulossa.

Rooneylta kysyttiin myös maaottelutauon aikana maailmalle levinneistä kuvista, joissa hän näytti juopuneelta.

– Kaiken sen luovat sinun kaltaisesi ihmiset, jotka esittävät kysymyksiä ja tekevät suuren uutisen tyhjästä. En astunut jalallani niihin häihin, ja on sääli, että minun täytyy puhua siitä tällaisena iltana.