Lähteekö vai jääkö? Siinä kysymys, jota moni Arsenal-kannattajaa pohtinee Alexis Sánchezin kohdalla.

Joukkueen selkeän ykköspyssyn sopimus umpeutuu kesällä 2018. Mikäli hän ei kevään aikana rustaa nimeään jatkosopimukseen, Arsenalin alkaa olla pakko myydä.

The Telegraphin tietojen mukaan jotkut Arsenalin pelaajat ovat jo varmoja siitä, että Sánchez lähtee. Chileläistä tiettävästi ärsyttää se, ettei Arsenal kykene voittamaan valioliigamestaruutta. Osa joukkueen pelaajista on yksinkertaisesti liian heikkoja Sánchezin mittapuulla.

Tuorein turhautuminen nähtiin tiistai-illan Bournemouth-kamppailussa. Ottelun aikana Sánchez väitteli Aaron Ramseyn kanssa ja hermostui Alex Oxlade-Chamberlainiin.

Pelin jälkeen osa Arsenalin pelaajista tiettävästi juhli 0-3-tappioasemasta 3-3-tasapeliin nousemista. Sánchezia ei tasapeli miellyttänyt. Hän ei puhunut kenellekään ja paineli saman tien pukuhuoneeseen. Erään Telegraphin lähteen mukaan hyökkääjä oli todella vihainen.

Sánchez ei ole ainoa avainpelaaja, joka saattaa jättää Arsenalin. Myös Mesut Özilin sopimus umpeutuu kesällä 2018. Marco Reusia pidetään ykköskorvaajaehdokkaana, mikäli Sánchez tai Özil lähtee (lue lisää).