Onnetar heitti FA Cupin puolivälieräparien arvonnassa vastakkain todellisen superparin, kun Manchester United matkustaa Chelsean vieraaksi Stamford Bridgelle. Kyseessä on United-manageri José Mourinhon toinen vierailu vanhalle kotistadionilleen toisen englantilaisseuran valmentajana. Ensimmäinen päättyi viime lokakuussa Unitedin tylyyn 0-4 -tappioon, ja jotta sama ei toistuisi, katsoi portugalilainen parhaaksi aloittaa psyykkauksen jo hyvissä ajoin ja sysäsi suosikin paineet välittömästi Chelsealle.

– Chelsea voi luultavasti keskittyä täysillä FA Cupiin, koska he ovat jo varmistaneet liigamestaruuden eivätkä kamppaile enää mistään muusta, Mourinho totesi Sky Sportsille.

– Uskon, että FA Cup on Chelsealle tärkeä. Minun pitää pelata keskiviikkona Saint-Étienneä vastaan, sitten on edessä Liigacupin finaali ja toivottavasti seuraava Eurooppa-Liigan ottelupari. Lisäksi saan taistella Valioliigassa paikasta neljän parhaan joukkoon. Minulla on niin paljon ajateltavaa, United-manageri voivotteli.

Chelsea johtaa Valioliigaa kahdeksan pisteen erolla ennen toisena olevaa Manchester Cityä, kun pelaamatta on 13 sarjakierrosta. Manchester United on sijalla kuusi, neljä pistettä Cityä ja kaksi pistettä neljäntenä olevaa Arsenalia jäljessä.