Leicester vastasi tiistaina jälleen yllätyksestä, kun se eteni Mestarien liigan puolivälieriin yli Sevillan. Leicesterin 2-0 -voittoon päättyneen toisen osaottelun yksi ratkaisun hetkistä oli, kun Sevillan ranskalaistaituri Samir Nasri lensi toisella keltaisella suihkuun parikymmentä minuuttia ennen loppua.

Nasrin toinen varoitus tuli epäurheilijamaisuudesta, kun hän näytti puskeneen Jamie Vardyn otsaa. Varoituksen itsekin saanut Vardy kuitenkin provosoi tilanteessa Nasria ja näytteli kontaktin olleen paljon todellista rajumpi. Nasri olikin ottelun jälkeen täysin käärmeissään Vardyn käytöksen johdosta.

– Vardy ei sanonut tilanteessa mitään, mutta pelasi tilanteen hyvin. Me olimme kasvotusten ja sitten hän putosi maahan, Nasri totesi toimittajille Goalin mukaan.

– Pidin englantilaisia pelaajia kovempina. Vardy oli se, joka kävi päälleni ja sitten hän kaatui. En koskenut häneen enkä tehnyt päälläni mitään. Ja sitten tuomari antoi molemmille varoituksen.

– Minusta hän on huijari. Jos hän olisi ulkomaalaispelaaja, tekin englantilaisessa lehdistössä sanoisitte häntä huijariksi.

– He johtivat peliä 2-0, joten hänen pitäisi pelata kuin mies ja voittaa peli. Hän osaa pelata ja on maajoukkuepelaaja. Ei hänen tarvitsisi ryhtyä tuollaiseen.

Nasri yritti hakeutua ulosajon saatuaan Vardyn juttusille, mutta hän ei suostunut paljastamaan sanottaviaan.

– Olisin halunnut puhua hänelle pelin jälkeen, mutta kameroita ja turvamiehiä on liikaa. Minun pitää ajatella ensi vuottakin, ja olla hankkimatta pitkää pelikieltoa.