Chelseaa koko ammattilaisuransa edustanut John Terry on ilmoittanut, että hän ei pelaa lontoolaisseurasa enää ensi kaudella. Puolustaja ei ole vielä ilmoittanut, mikä hänen ensi kauden seuransa on tai onko hänen ura edes jatkumassa, mutta useat joukkueet ovat jo ilmaisseet kiinnostuksensa pelaajasta.

Valioliigaseuroista ainakin West Ham ja Bournemouth ovat olleet huhuissa mukana. Swansea-valmentaja Paul Clementin tuoreiden kommenttien jälkeen myös walesilaisseuran voi ottaa spekulaatioihin mukaan.

– Fakta on se, että John on huippupelaaja ja vapaa agentti. Näistä syistä on järkevää käydä keskustelu hänen kanssaan ja katsoa onko hän kiinnostunut.

Clement on toiminut Chelseassa useissa eri valmennusrooleissa, joten Terry on hänelle tuttu pelaaja entuudestaan. Tämän uskotaan antavan Swansealle pienen edun kilpailussa pelaajasta.

– En tiedä, onko hän jo päättänyt tulevaisuudestaan. Näihin aikoihin paljon asioita on yleensä päätettynä. Jos näin ei kuitenkaan ole ja hän on avoin käymään keskustelua kanssamme, niin minä olisin avoin myös.

Swansean otteet Valioliigassa on parantunut valmentajanvaihdoksen jälkeen. Seura on noussut putoamisviivan yläpuolelle pois ja varmistanut sarjapaikkansa myös tulevalle kaudelle.