Tottenham myi viime viikolla seuraa vuodesta 2009 saakka edustaneen Kyle Walkerin Manchester Cityyn puolustajien maailmanennätyssummalla. Vaikka Tottenham saikin kaupasta 51 miljoonaa euroa, niin jotkut ovat ihmetelleet Englannin maajoukkuepelaajan myyntiä.

Joukkueen entisen pelaajan Jermaine Jenasin mukaan seuran kannattajilla ei kuitenkaan ole syytä huoleen.

– Seuran perspektiivistä heidän tulisi vain luottaa manageriinsa. Hän [Mauricio Pochettino] on jo ansainnut kannattajien täyden luottamuksen. Jos oli hänen päätöksensä myydä Kyle, niin hänellä on varmasti suunnitelma hänen paikalleen, Jenas kertoi Independentille.

– Hän on kasvattanut Kieran Trippierin tilanteeseen, jossa hän voi pelata lukuisia otteluita tänä vuonna. Olisin yllättynyt, jos hän ei hankkisi jotain kokeneempaa pelaajaa Trippierin avuksi.

Vaikka Jenasin puheista käy ilmi, että hän luottaa täysin Pochettinon ratkaisuun, niin yhden asian hän myönsi harmittavan. Manchester Cityn odotetaan taistelevan Valioliigassa ennakkoon samoista sijoituksista Tottenhamin kanssa.

– Ikävä asia Spursin kannalta on se, että Walker meni juuri Manchester Cityyn. Niin tehdessään, hän on vahvistanut suuresti toista joukkuetta, joka kilpailee Valioliigan mestaruudesta.

– Toisaalta Spurs on koko ajan aikonut myydä hänet suurimman summan tarjoavalle, ja Valioliigassa on eniten rahaa, Jenas muistutti.