[text-ad]Pitkävetovihjeet on uusi osio Valioliiga.comin lukijoille. Tarjoamme päivän kuumimpaan otteluun meidän pureskellun näkemyksemme vihjeen kera. Uusien pelaajien kannattaa hyödyntää vihjeen perässä oleva tarjous![/text-ad]

Arsenal – Bounemouth
Lauantaina 9.9 klo 17.00
Valioliiga

Kautensa lähes katastrofaalisesti aloittanut Arsenal saa oivan tilaisuuden käynnistää kautensa uudestaan, kun vastaan asettuu piskuinen Bournemouth. Arsenalin fanit odottavat ottelusta selkeää voittoa, ja Arsène Wenger penkin päässä varmasti samoin. Paineet alkanevat jo tuntua.

Vasta sijalla 16 oleva Arsenal on tiukan paikan edessä. Kausi ei ole lähtenyt ollenkaan käyntiin niin kuin joukkueen sisällä ja fanien keskuudessa olisi toivottu. Viimeisimpänä tuli todellinen selkäsauna Liverpoolin vieraana lukemin 0-4. Arsenal on päästänyt pelaamassaan kolmessa liigaottelussa jo kahdeksan maalia, mikä on alkukauden toiseksi korkein noteeraus heti West Hamin jälkeen. Joukkue on ollut kentällä haluton, passiivinen ja todella sekavan oloinen. Kello tikittää Wengerille, jotain on tapahduttava ja pian.

Bournemouthin kausi ei ole alkanut sen paremmin. Takana kolmesta ottelusta kolme tappiota maalierolla 1-5. Käkättimeen on tullut niin Man Cityltä, Watfordilta kuin WBA:lta. Joukkueen pelin on parannuttava – ja nopeasti. Muuten kausi uhkaa päättyä putoamiseen alemmalle sarjaportaalle.

Poissaolot

Arsenalilta sivussa on varmuudella pitkäaikaispotilas Santi Cazorla sekä mahdollisesti Jack Wilshere. Alex Oxlade-Chamberlain myytiin siirtoikkunan loppuhetkillä kilpailija Liverpooliin, mikä on tietysti tuntuva menetys Arsenalille. Bournemouthista sivussa ovat edelleen Isaiah Brown, Junior Stanislas sekä Callum Wilson.

Arvio

Vaikka Arsenalilla on palikat sekaisin pahemman kerran, on nyt kyseessä ottelu joka on vain voitettava. Laatupelaajiahan joukkue suorastaan vilisee, ja jos tunnetila kotikentällä saadaan kohdilleen, voi joukkue tehdä useammankin maalin. Bournemouthin on vaikea nähdä katkaisevan tappioputkeaan tässä ottelussa, joten kauden neljäs tappio voi olla hyvin lähellä. Joukkueiden keskinäisissä kohtaamisissa Arsenal on ollut vahvempi, ja se on pystynyt voittamaan kotikentällään useamman maalin turvin.

Arsenal -2 (Arsenal voittaa yli kahdella maalilla)
Kerroin 3.35

[text-ad]Aloita kausi tuplakassalla. Kun talletat 100€, saat heti 200€ pelirahaa. Avaa pelitili ille TÄSTÄ.[/text-ad]