Manchester Unitediin täksi kaudeksi Chelseasta siirtynyt keskikenttäpelaaja Nemanja Matić paljastaa Air Serbia -lentoyhtiön Elevate-matkustamolehdessä, millainen valmentaja José Mourinho todellisuudessa on.

– Mourinho on brändi ja paras valmentaja, jonka kanssa olen tehnyt töitä. Joskus hänen kanssaan ei ole helppoa tehdä töitä, koska hän vaatii aina enemmän. Vaikka pelaat urasi parhaan ottelun, hän on sitä mieltä, että pystyt pelaamaan paremmin seuraavassa ottelussa, 29-vuotias Matić toteaa.

Hän sanoo, että siirtopäätös johtui juuri Mourinhosta. Kaksikon yhteistyö sujui mainiosti jo Stamford Bridgellä.

– Yksityisesti hän on täysin erilainen kuin millaisena suuri yleisö hänet kokee. Hän on mies, jolla on kaikki inhimilliset hyveet. Hän ei ole lainkaan kylmä tai omahyväinen, jollaisena hänet esitetään mediassa. Hän on luonut erinomaisen pelaajaryhmän, jolla on valtava potentiaali. Siinä meillä on kaikki mahdollisuudet saavuttaa hyviä tuloksia, tuumii Matić.

– En halua puhua seuran tavoitteista, mutta mainitessani Manchester Unitedin uskon, että tavoitteet ovat selvät kaikille. Teemme parhaamme saavuttaaksemme sellaisia tuloksia kuin edellinen sukupolvi.

Serbialainen on pelannut Old Traffordilla niin hyvin, että moni on ihmetellyt suureen ääneen, miksi Chelsea päästi hänet lähtemään kilpailijan leiriin.

Lähde: Manchester Evening News

Klo 21.26: Korjattu Matićin ikä 29-vuotiaaksi.


Seuraa meitä myös Facebookissa ja Twitterissä. Facebookissa käydään kovimmat jälkipuinnit ja Twitteristä tavoitat kaikki uutisemme reaaliajassa!