Manchester City on uskomattomassa vireessä.

City on voittanut nyt 11 ottelua putkeen, kun kaikki kilpailut lasketaan mukaan. Kauden toistaiseksi ainoa pistemenetys tuli Valioliigan toisella ottelukierroksella Evertonia vastaan, kun joukkueet tasasivat pisteet maalein 1-1.

Tuoreimpana Cityn jalkoihin jäi Burnley, maalein 3-0. Nyt on jo alettu puhua siitä, voisiko City toistaa Arsenalin tempun ja pelata tappiottoman sarjakauden. Arsenal onnistui tempussa kaudella 2003-04. City-luotsi Pep Guardiolan mukaan tuollaiset puheet ovat ennenaikaisia.

– Tiedän, että ihmiset pitävät tilastoista. Joukkueita halutaan verrata keskenään. Olen iloinen 11 ottelun voittoputkesta, mutta siinä kaikki, Guardiola sanoi lehdistölle.

– Emme pysy voittamattomina koko kautta, koska pelejä ja kilpailuja on todella paljon. Se on todella vaativaa, vaativampaa kuin koskaan aiemmin. Ajatus koko kauden vetämisestä voittamattomana on naurettava.

Koripallon NBA:ssa Golden State Warriorsilta on totuttu näkemään valtavan pitkiä voittoputkia. Guardiola muistutti, ettei GSW:kään ole voittamaton.

– Jopa Golden State Warriors häviää välillä. Kaikki häviävät pelejä. Meidänkin tapauksessa niin tulee tapahtumaan.

Guardiola jopa sanoi odottavansa hetkeä, kun hyvä vaihe muuttuu vaikeammaksi.

– Tulee se hetki, kun meillä menee huonosti. Olen utelias näkemään ja testaamaan itseäni siinä tilanteessa. Sitten nähdään, miten me reagoimme.

Guardiolalta kysyttiin myös, onko olemassa vaara, että Cityn joukkueeseen hiipii liiallinen mukavuudentunne.

– Minun kanssani niin ei pääse käymään. Me tulemme häviämään pelejä, tietysti. Mutta että olisi liiallista mukavuutta, sitä meillä ei ole. Niin ei tapahdu.


Seuraa meitä myös Facebookissa ja Twitterissä. Facebookissa käydään kovimmat jälkipuinnit ja Twitteristä tavoitat kaikki uutisemme reaaliajassa!