Manchester Cityn nuori hyökkääjälupaus Bobby Duncan herättää suurta kiinnostusta useissa valioliigajoukkueissa ja hänen nykyinen seuransa pelkää menettävänsä jälleen yhden lupaavimmista pelaajistaan.

16-vuotias Duncan ei ole allekirjoittanut ammattilaissopimusta manchesterilaisseuran kanssa, joten on mahdollista, että hän lähtee muualle aivan kuten Citystä Borussia Dortmundiin siirtynyt Jadon Sancho.

The Timesin mukaan Arsenal, Tottenham ja Southampton taistelevat Englannin alle 17-vuotiaiden maajoukkuepelaajasta. Lähteen tietojen mukaan lähtö nykyisestä seurasta houkuttelee nuorukaista erittäin paljon, mutta City pyrkii tekemään kaikkensa, ettei hän karkaisi kilpailijoiden organisaatioon.

Duncan, joka muuten on Steven Gerrardin serkku, on pelannut Englannin nuorten maajoukkueissa 11 ottelua ja tehnyt niissä yhteensä 6 maalia. Hän onnistui muun muassa keskiviikkona Portugalia vastaan, kun hän teki ottelun loppuhetkillä Englannin alle 17-vuotiaiden 3-2-voittomaalin.


Seuraa meitä myös Instagramissa, Facebookissa ja Twitterissä. Instagramissa näet kätevästi mielenkiintoisimmat uutisemme, Facebookissa käydään kovimmat jälkipuinnit ja Twitteristä tavoitat kaikki uutisemme reaaliajassa! Meidät löydät myös Snapchatista nimellä valioliiga.