The Timesin mukaan Manchester United tavoittelee tammikuun siirtoikkunan aikana muutamaa vahvistusta joukkueeseensa.

Lähteen mukaan se on yksi monista, joka on Juventuksen Alex Sandron perässä, mutta puolustajan lisäksi José Mourinhon kerrotaan iskeneen silmänsä myös monipuoliseen hyökkääjään Malcomiin.

20-vuotias brasilialaisnuorukainen on pelannut erinomaista kautta Ranskan Ligue 1:ssä Bordeauxin riveissä. Ennen sunnuntain Nice-ottelua, hän on tehnyt seitsemän osumaa ja syöttänyt neljä. Lukema on erittäin vakuuttava siihen nähden, että joukkue on tehnyt koko sarjakauden aikana 22 maalia.

Bordeaux maksoi pelaajasta tammikuussa 2016 noin 5 miljoonaa euroa Corinthiansille, mutta lähteen mukaan hänen otteidensa ja kasvaneiden siirtokorvauksien seurauksena hänen hintalappu on tällä hetkellä noin 30 miljoonaa euroa.

Malcom pystyy pelaamaan lähes kaikissa mahdollisissa rooleissa hyökkäyspäässä. Eniten vastuuta tällä kaudella on tullut molemmissa laidoissa, mutta myös rooli keskustassa onnistuu.

– En ole tammikuun siirtoikkunan suurin puolustaja, mutta on olemassa pelaajia ja tilanteita, joiden kohdalla on mahdollisuus toimia ja silloin ei pitäisi menettää tuota mahdollisuutta, Mourinhon kerrotaan sanoneen.