Alexis Sánchez on jo Manchester Unitedin mies, mutta vielä olisi yksi Arsenal-soppa setvittävänä.

Lähtiessään Arsenalista Sánchez onnistui vetämään Thierry Henryn nimen tavallaan lokaan. Näin Sánchez kirjoitti Instagram-tilillään.

– Muistan tänään keskustelun, jonka kävin Henryn kanssa. Hän vaihtoi seuraa samasta syystä, ja tänään on minun vuoroni.

Osa Arsenal-faneista ei katsonut kirjoitusta hyvällä. Seuralegenda Ian Wright kommentoi viestiä sanomalla, että Sánchez heitti Henryn bussin alle (lue tästä).

Henry on ilmeisesti saanut asian tiimoilta kritiikkiä, sillä hän otti itsekin asiaan kantaa.

– Tiedän, ettei minun tarvitse selittää tätä suurelle osalle Arsenalin faneista, mutta toisin kuin spekulaatiot väittävät, en missään vaiheessa kehottanut Alexis Sánchezia lähtemään Arsenalista. Minulla ei ollut aavistustakaan siitä, että hän siirtyy Man Unitediin. Sain tietää sen vasta uutisista, kuten te kaikki muutkin.

Reaktiot pakottivat Sánchezin selventämään lausuntoaan. Siispä hän kirjoitti vielä yhden viestin Arsenal-faneille.

– Haluan selventää, että Henry ei ikinä kehottanut minua lähtemään seurasta. Se oli henkilökohtainen päätös… Hän RAKASTAA sitä seuraa. Jonain päivänä olisi hienoa nähdä hänet Arsenalin valmentajana, koska hän rakastaa seuraa…

Alexis Sánchez

@Alexis_Sanchez
I want to clarify that Henry never told me to leave the club, it was a personal decision ... he LOVES the club and someday it would be nice to see him as the arsenal coach because he loves the club ...