Real Madridin ja Kroatian maajoukkueen keskikenttäpelaaja Luka Modrić uskoo, että Tottenhamin ja Englannin maajoukkueen hyökkääjä Harry Kane voi vielä löytää uuden tason pelaamiseensa.

Kane debytoi Tottenhamissa samana kautena, joka jäi Modrićin viimeiseksi lontoolaisseurassa ennen siirtoa Madridiin. Sittemmin Kanesta on kuoriutunut yksi maailman parhaista hyökkääjistä.

Hän voitti kesällä Venäjän MM-kisojen maalikuninkuuden ja hän on iskenyt yli 20 maalia neljällä edellisellä kaudella Valioliigassa.

Perjantaina Kane ja Modrić ottavat ensimmäistä kertaa yhteen sitten MM-kisojen, kun Kroatia ja Englanti kohtaavat Uefa Nations Leaguessa. Kroatian kapteeni ylisti lehdistötilaisuudessa Englannin kipparia.

– Hän on tehnyt paljon maaleja viime vuosina, pelannut loistavasti ja käytännössä tuonut Tottenhamin mukaan mestaruuskamppailuun, mikä on iso juttu, kun ottaa huomioon, kuinka paljon rahaa muut seurat käyttävät.

– Hän on jo yksi maailman parhaista hyökkääjistä. Jos hän jatkaa kehittymistä samalla tavalla, hänestä voi tulla vielä parempi.