Manchester United lähti keskiviikkona Lontoosta tyhjin käsin hävittyään Valioliigassa Arsenalille 0-2.

Kumpikin joukkue sai aikaiseksi kymmenen maalintekoyritystä ja neljä laukausta kohti maalia, mutta Tykkimiehet käytti paikkansa tehokkaammin. Unitedin loppukiri oli lopulta varsin vaisu.

Manchester Unitedin manageri Ole Gunnar Solskjær oli pelin jälkeen pettynyt, mutta antoi kunniaa myös hyvälle vastustajalle.

– Tämä oli ottelu kahden todella laadukkaan joukkueen välillä. Arsenal osoitti laatunsa meitä paremmin ensimmäisellä puoliajalla ja voitti pelin sen ansiosta, kommentoi norjalaisluotsi BT Sportille.

[readmore from=Manchester-United]

– Minusta alkumme oli ihan OK. Saimme kaksi tai kolme vastahyökkäystä aikaiseksi, mutta sitten he pääsivät pelin mukaan. Ehkä me otimme hieman liikaa kosketuksia palloon ja he pääsivät riistoihin. Olen pettynyt kumpaankin maaliin. Välillä ottelu ratkeaa pieniin asioihin, mutta tänään he olivat 10. minuutilta taukoon asti meitä parempia.

– Olimme ensimmäisellä jaksolla liian hitaita, mutta siitä kuuluu kunnia heille. Ehkä olimme hieman väsyneitä. Toisella jaksolla laitoimme heidät paineen alle, muttemme saaneet maalia aikaiseksi.

Manchester Unitedin kapteenina toiminut Harry Maguire oli managerinsa kanssa samoilla linjoilla.

– Oli iso pettymys hävitä tämä peli. Minusta aloitimme ensimmäisen kymmenminuuttisen hyvin. Saimme muutaman hyökkäyksen aikaiseksi, meidän olisi pitänyt olla hieman kliinisempiä. He tekivät maalin ensimmäisestä kunnon hyökkäyksestään ja olivat siitä taukoon asti parempi joukkue. He pelasivat korkealla intensiteetillä, aggressiivisesti ja syöttivät meitä paremmin, sanoi Englannin maajoukkuetoppari.

– Toinen maali oli pettymys. Päästämme ihan liikaa maaleja erikoistilanteista. Meidän on pystyttävä perusasioihin. Toisen maalin päästäminen oli meille liian iso isku toista puoliaikaa ajatellen. Me huhkimme ja huhkimme töitä, mutta se ei riittänyt

– Meidän on ruvettava pelaamaan tasaisemmin. Saatamme vielä päästä kärkinelikkoon, mutta se ei onnistu, jos emme löydä tasaisuutta. Kauden ensimmäinen puolisko oli ylä- ja alamäkeä, mutta meidän on ruvettava voittamaan pelejä.