Manchester City jäi lauantaina kotikentällään 2-2 -tasapeliin, kun Crystal Palace onnistui nappaamaan Etihadilta mukaansa tasapelipisteen.

Tasapelin myötä Manchester City on nyt jäänyt 13 pisteen päähän sarjaa johtavasta Liverpoolista, joka on pelannut kaksi ottelua vähemmän. Liverpool pelaa sunnuntaina kierroksen oman ottelunsa Manchester Unitedia vastaan.

Crystal Palace tasoitti lauantaisen ottelun lisäajalla. Manchester Cityn päävalmentajan Pep Guardiolan mukaan lontoolaiset saapuivat Etihadille vain puolustamaan.

– Teimme kaiken mahdollisen, mutta Crystal Palace puolusti niin syvällä. Tiesimme sen, joten hyökkäsimme ja yritimme saada palloa boksiin myös keskittäen.

– Crystal Palace ei tehnyt juurikaan mitään, mutta silti sai yhden pisteen. Yritimme ja yritimme, mutta lopussa menetimme kaksi pistettä. Tämä on jalkapalloa ja meidän on opittava näistä tilanteista, Guardiola totesi ottelun jälkeen.

Viime kauden mestari on menettänyt jo kahdeksan kertaa pisteitä tällä kaudella. Lauantainen tasapeli oli kauden kolmas. Seura on myös hävinnyt viisi ottelua.