Liverpoolin keskuspuolustaja Joe Gomezilta jää suurin osa loppukaudesta sivuun polvivamman takia. Gomez loukkasi polvensa Englannin A-maajoukkueen harjoituksissa, minkä vuoksi Liverpool voi vaatia FIFA:lta rahallista tukea pelaajan palkanmaksuun.

Kaikki pelaajat ovat vakuutettuja ollessaan maajoukkuetehtävissä FIFA:n seurasuojajärjestelmän ansiosta. Järjestelmä auttaa loukkaantumisten kanssa, jotka ovat sattuneet nimenomaan maajoukkueen harjoituksissa tai otteluissa.

Seurat voivat saada FIFA:lta enintään 130 000 puntaa (noin 145 000 euroa) viikossa loukkaantuneen pelaajan palkanmaksua varten siihen saakka, kunnes hän palaa täysin voimin harjoituksiin.

LUE MYÖS: Liverpoolin loukkaantumiskriisi syvenee entisestään – taas yksi tähtipuolustaja sivuun

Ensimmäisen neljän sairaslomaviikon ajalta ei kuitenkaan makseta vielä erillistä tukea, joka on jokaisen pelaajan kohdalla henkilökohtainen.

Liverpoolin tiedotti torstaina, että Gomez on käynyt onnistuneesti polvileikkauksessa ja aloittanut kuntoutumisjaksonsa. Vaikka 23-vuotias keskuspuolustaja on pitkään sivussa, ei seura ole asettanut tarkkaa aikaskaalaa hänen paluulleen.

Lähde: Sky Sports, ECA