Newcastle United matkustaa tänään, perjantaina, Crystal Palacen vieraaksi Valioliigan 10. ottelukierroksen avausotteluun. Kamppailu Selhurst Parkilla potkaistaan käyntiin kello 22:00 Suomen aikaa.

Steve Brucen miehistö lähtee kamppailuun kuitenkin siipirikkoisena, sillä hänen joukkueestaan on pudonnut kolme nimeä pois positiivisten koronatestien seurauksena.

The Guardianin mukaan ainakin yksi Newcastlen nimeämättömästä kolmikosta on joukkueen avauskokoonpanon vakionimi.

Vaikka Newcastlen paras maalintekijä Callum Wilson onkin toipunut takareisivammastaan ajoissa pelatakseen Roy Hodgsonin lontoolaisjoukkuetta vastaan, olisi Bruce pärjännyt hyvin ilman koronan aiheuttamia poissaoloja.

[readmore from=Newcastle]

Viime viikonlopun Chelsea-tappion jälkeen ”Bruce Out” oli jälleen yksi Twitterin trendaavimmista puheenaiheista, kun Newcastle hävisi jo toisen pelinsä putkeen Valioliigassa.

– Viime viikot ovat olleet meille hyvin hankalia. Viime pelit ovat olleet meille todella hankalia emmekä me ole esiintyneet tarpeeksi hyvin. Meidän on hyväksyttävä se ja liikuttava eteenpäin. Valioliigassa iskut on vain otettava vastaan, Bruce kertoi lehdistölle ottelun alla.

Crystal Palace joutuu pärjäämään ottelussa ilman tähtihyökkääjä Wilfried Zahaa, joka on vielä kotikaranteenissa hänen positiivisen koronatestituloksensa takia. Kapteeni Luka Milivojevic kärsii puolestaan pelikiellosta.