Ralf Rangnick ottaa piakkoin Manchester Unitedin komentoonsa. Väliaikaisessa vetovastuussa ollut ex-pelaaja Michael Carrick ehti luotsata ryhmän 2-0-voittoon Mestarien liigassa Villarrealia vastaan.

Sunnuntaina Carrickin miehistö sai 1-1-tasapelistä pisteen Stamford Bridgelta. Tämä ei englantilaista tyydyttänyt, vaikka Chelsea olikin hallitseva osapuoli.

Pian Old Traffordilla puhaltavat kuitenkin jälleen kerran muutosten tuulet. Näin on käynyt varsin monta kertaa sen jälkeen, kun Sir Alex Ferguson siirtyi eläkepäivien viettoon.

Ole Gunnar Solskjær sai lähteä, mutta hän tulee The Telegraphin mukaan jälkijättöisesti viemään mukanaan muuan muassa Donny van de Beekin.

Vasta 24-vuotias hollantilainen menetti itseluottamuksensa norjalaisvalmentajan alaisuudessa. Hän jäi täysin vaille vastuuta.

Van de Beek ehti saamaan myös Solskjærilta lopulta edes joitakin minuutteja ja vastuuta on tullut sen jälkeenkin.

Telegraphin mukaan hollantilainen tulee kuitenkin lähes varmuudella siirtymään tammikuussa. Asian sanotaan olevan jo sovittu.

Rangnick aloittaa uuden projektinsa ja hänen tiedetään luottavan yleisesti nuoriin pelaajiin. Veteraanit eivät saa saksalaiselta erityiskohtelua.

[readmore from=Manchester-United]

Silti Unitedin tammikuun lähtijöiden joukossa on Telegraphin mukaan juuri alle 30-vuotiaita pelaajia. Jesse Lingardin jatkosopimusneuvottelut päättyivät tuloksettomina ja lehden mukaan myös hänen lähtönsä on käytännössä varma.

Lisäksi alkuvuoden poistujiin lukeutuisi huippulupaava 24-vuotias maalivahti Dean Henderson, joka on jumittunut espanjalaisen tähtivahdin David de Gean taakse.

Kaikki kolme kaipaavat kipeästi isompia rooleja. Ottajia varmasti jokaiselle löytyy.

Lue myös nämä

Näkökulma: Ralf Rangnick voi palauttaa Manchester Unitedin suuruuden ajat

Ralf Rangnick ei suosi kokeneita pelaajia – kertoi jo viisi vuotta sitten Cristiano Ronaldon olevan liian vanha

MD: Kaksi Manchester Unitedin hyökkääjää tyrkyllä Barcelonaan tammikuussa