Manchester Unitedin pelaajalegenda Paul Scholes sanoo, että laitahyökkääjä Marcus Rashfordin tulisi keskittyä yksinkertaisiin asioihin saadakseen vireensä takaisin nousuun.

Rashford, 24, esiintyi keskiviikkona jälleen vaisusti, kun hän pelasi Unitedin avauskokoonpanossa Mestarien liigan neljännesvälierien avausosassa Atlético Madridin vieraana.

Englannin maajoukkuehyökkääjä onnistui vain yhdessä ohituksessa ja kiskaisi yhden kaukolaukauksen ennen kuin hän teki 75. minuutilla tilaa Anthony Elangalle, joka tasoitti hetkeä myöhemmin loppulukemiksi 1-1.

Ailahtelevat otteet ovat vaivanneet Rashfordia koko kauden ajan. Scholesin mukaan väkisin yrittäminen ei auta.

– Minusta hän vaikuttaa liian ahdistuneelta. Hän näyttää siltä, että hän yrittää lähes liian kovaa, kommentoi Scholes BT Sportille.

– Tuntuu, että hän yrittää aina tehdä jotain maagista, kun pallo tulee hänelle. Se on luultavasti huonoin mahdollinen vaihtoehto.

– Muistan, että aina vaikeina aikoina manageri käski pitää pelaamisen yksinkertaisena. ”Paiski vain hommia päästäksesi takaisin pelin sisään”. Hän ei näytä pystyvän siihen. Hän ajattelee koko ajan, että hänen on luotava jotain tyhjästä.

– Hänen on vain rauhoituttava, tehtävä töitä, ja vire tulee aikanaan takaisin.

LUE MYÖS: