Eddie Nketiah oli suuri sankari keskiviikkona, kun Arsenal haki 4-2-vierasvoiton Stamford Bridgeltä.

22-vuotias Nketiah teki ottelun avausmaalin 13. minuutilla, ja viimeisteli voittomaaliksi jääneen 3-2-osuman toisen jakson alussa. Maalit olivat nuorelle englantilaishyökkääjälle tämän kauden ensimmäiset Valioliigassa.

Englannin juniorimaajoukkueissa kovaa jälkeä (38 ottelua, 35 maalia) tehnyt Nketiah ei ole juurikaan saanut vastuuta Valioliigassa. Chelsea-ottelu oli vasta kuluvan kauden toinen, jossa Nketiah oli nimetty avauskokoonpanoon.

Arsenalin manageri Mikel Arteta myönsi pelin jälkeen, että hänen olisi pitänyt antaa Nketiahille enemmän peliaikaa kauden aikana.

– Se, mitä Eddie teki tänä iltana, johtuu siitä, mitä hän on tehnyt viimeisen 10 kuukauden aikana, eikä kukaan ole huomioinut sitä, Arteta kertoi BBC:lle.

– Sanoin hänelle, etten ole ollut reilu. Minun olisi pitänyt peluuttaa häntä enemmän. Hän ansaitsi täysin sen, mitä hänelle tapahtui tänä iltana.

– Hän on harjoituksissa hyvin nälkäinen ja nöyrä. Hyviä asioita tapahtuu hyville ihmisille. Olen erittäin onnellinen hänen puolestaan, koska tiedän, mitä hän on joutunut kokemaan.

Eddie Nketiahin ensimmäisen maalin Chelseaa vastaan näet alla olevalta V Sportin videolta.