Clément Lenglet jättää Barcelonan hyvin todennäköisesti kuluvan kauden jälkeen.

Ranskalaistoppari on jäänyt olemattomalle vastuulle Xavin alaisuudessa ja Barcelona haluaa päästä eroon kallispalkkaisesta puolustajastaan saadakseen tilaa palkkabudjettiinsa.

26-vuotias Lenglet on päässyt vain kuudesti avauskokoonpanoon La Ligassa tällä kaudella. Lenglet on edustanut Barcelonaa neljän vuoden ajan. Hän siirtyi Sevillasta Barcelonaan noin 36 miljoonalla eurolla kesällä 2018.

Sportin mukaan Tottenham on kiinnostunut lainaamaan Lenglet’n ensi kaudeksi. Tottenham haluaisi lainata hänet, eikä maksaa siitä minkäänlaista korvausta Barcelonalle.

Barcelona sen sijaan haluaa Tottenhamin maksavan kokonaisuudessaan Lenglet’n palkan ja lisäksi tietyn korvauksen lainasta.

Lenglet kuului kaksi edellistä kautta Barcelonan ehdottomiin luottopelaajiin, vaikka hän saikin usein kritiikkiä peliesityksistään. Tällä kaudella peliaika on tippunut dramaattisesti.

Barcelona tiedostaa, ettei Lenglet’n myyminen ole realistista, mutta lainasiirto voi toteutua. Topparin korkea palkka saattaa kuitenkin asettua lainan esteeksi, sillä Barcelona haluaa lainaseuran maksavan sen kokonaisuudessaan.