Chelsean managerina toimiva Thomas Tuchel on antanut selvän viestin, että hän ottaisi Barcelonassa pelaavan Pierre-Emerick Aubameyangin mielellään vastaan Stamford Bridgellä. Taloudellisesti hataralla pohjalla operoiva Barcelona on The Telegraphin mukaan tarjonnut Aubameyangia, Arsenalin entistä kapteenia, Chelsealle väistääkseen PR-katastrofin. Espanjalaisseura yrittää kerätä rahaa uusien hankintojensa rekisteröintiä varten.

Tuchel valmensi Borussia Dortmundia kausina 2015–16 ja 2016–17. Hänen kanssaan samaan aikaan joukkuetta edusti juuri Aubameyang, 33, joka latoi saksalaisluotsin alaisuudessa 56 maalia 63 bundesliigaotteluun.

– Nautin hyvin paljon työskentelystä hänen kanssaan, se oli kunnia, totesi Tuchel perjantaina.

Lue myös: Chelsea valmis käyttämään vielä lähes 200 miljoonaa euroa hankintoihin – nämä pelaajat mahdollisesti vielä tulossa Stamford Bridgelle

– Jotkut pelaajat jäävät sinun pelaajiksi, koska teette töitä erittäin, erittäin lähekkäin, Tuchel jatkoi itsestään -muodossa.

– ”Auba” on yksi noista pelaajista.

Aubameyangin aika Arsenalissa päättyi riitaisasti tämän vuoden helmikuussa. Seuran manageri Mikel Arteta oli alkanut pitää seurajohtajia varten listaa pelaajan tekemistä rikkomuksista, ja hän oli dokumentoinut jopa kaikki keskustelut, jotka hän oli käynyt tämän kanssa.

– En kanna huolta [Aubameyangin asenteesta], koska en kokenut mitään [ongelmallista]. Sillä ei ole mitään tekemistä Arsenalissa tapahtuneiden asioiden kanssa, enkä kommentoi niitä kunnioituksesta [seuraa kohtaan].

Tuchel vahvisti vielä, että hän kaipaa vahvistuksia Chelsean hyökkäysosastolle.