Manchester Unitedin pelaajalegenda Paul Scholes ei ollut tyytyväinen joukkueen esitykseen torstaina Eurooppa-liigassa.

United voitti kyproslaisen Omonian vieraskentällä 3-2. Manchesterilaiset olivat lähes koko pelin ajan niskan päällä, mutta niukka maaliero jäi arveluttamaan monia.

– Se oli niin helppoa. Unitedin murtaminen näytti niin helpolta. Mielestäni puolustuslinja ei ole riittävän hyvä yksi vastaan yksi -tilanteissa, päivitteli Scholes BT Sportille.

– United oli hieman onnekas, vaikka se loikin paikkoja toisessa päädyssä.

Kritiikkiä saivat myös laitahyökkääjät Jadon Sancho ja Antony.

Sancho, 22, siirtyi Unitediin reilu vuosi sitten Borussia Dortmundista 85 miljoonalla eurolla ja Antonysta, 22, maksettiin tänä kesänä Ajaxille 95 miljoonaa euroa.

– Sancho ei oikein ikinä juokse linjan taakse. Hän tarvitsee nopean vasemman pakin tai keskushyökkääjän pelaamaan kanssaan, eikä hänellä oikein ole sellaista tukea tällä hetkellä, sanoi Scholes.

– Myöskään Antony ei juokse toisella laidalla selustaan. Hän vaikuttaa hieman yhden tempun ponilta.

– Hän leikkaa aina keskelle ja joko syöttää takaisin laitapuolustajalle tai vetää. Hänen on kehityttävä hieman. Me tiedämme, että hän ei ole ollut Unitedissa vielä kauan.

Scholes jakoi kuitenkin muutakin kuin risuja, sillä hän piti vaihdosta sisään tulleen Anthony Martialin esityksestä. Ranskalaishyökkääjä pääsi tunnin kohdalla irti ja teki heti ensimmäisellä kosketuksellaan maalin.

– Hän tuli kentälle ja oli jatkuvasti esillä. Hän teki kaikkea, juoksi linjan taakse ja teki sellaisen viimeistelyn, jota Martialilta voi odottaa.

– Kaikki Unitedin kannattajat tietävät, että hän on lahjakas, ja meidän on nähtävä sitä useammin.

– Viimeiset 18 kuukautta ovat olleet hänen osaltaan hiljaisia loukkaantumisten ja lainapestin takia. Hänellä on potentiaalia tehdä paljon maaleja Manchester Uniedille. Toivon vain, että hän käyttää nyt tilaisuutensa hyväksi.