Manchester Unitedin ja Englannin maajoukkueen entinen puolustaja Gary Neville antoi sunnuntaina täyslaidallisen rapaa FIFA:n presidentin Gianni Infantinon niskaan. Infantino piti lauantaina kisojen aattona kohua herättäneen puheen, jossa hän muun muassa totesi: ”tunnen olevani homo” ja ”tunnen olevani siirtotyöläinen”.

– Hän on karmea kasvo jalkapallolle. Se mies, Infantino. Osa mitä hän sanoi eilen oli todella sopimatonta, eikä niin olisi pitänyt sanoa. Mielestäni FIFA on huono edustaja jalkapallolle, kauniille lajille. FIFA:n pitää parantaa toimintaansa, Neville totesi Sky Sportsille.

– Meillä pitää olla puoluettomuutta ja demokratiaa. Hän [viitaten Infantinoon] valitsee itsensä takaisin johtoon ja mielestäni hän on huonoin kasvo edustamaan Lähi-itää, arabeja, muslimeja ja Qatarin MM-kisoja, Neville jatkoi.