Manchester Unitedin manageri Erik ten Hag on vahvistanut, että toppari Lisandro Martínez olisi siirtynyt viime kesänä Arsenaliin, ellei hän olisi päätynyt Old Traffordille.

Argentiinan kanssa miesten maailmanmestaruuden voittanut Martínez, 24, siirtyi Unitediin viime kesänä lähes 60 miljoonalla eurolla Ajaxista, jota hän oli edustanut edellisten kolmen kauden ajana.

Ten Hag oli siirtynyt Ajaxista Unitedin palvelukseen jo loppukeväästä. Hollantilaisluotsi kertoi Voetbal Internationalin haastattelussa, että Martínez otti häneen yhteyttä ennen kuin teki lopullisen seuravalintansa.

– Martínez halusi itse lähteä Ajaxista. Hän olisi mennyt Arsenaliin, jos me emme olisi ottaneet häntä. He halusivat hänet joka tapauksessa, hän oli siellä etusijalla.

– Licha soitti minulle yhdessä vaiheessa: ”Kuule, olen lähdössä Ajaxista joka tapauksessa. Voin siirtyä Arsenaliin, mutta jos haluat, niin tulen Manchester Unitediin”.

– Ajattelin, etten voisi ampua itseäni ja Unitedia jalkaan. Hän ei todellakaan ollut jäämässä Amsterdamiin, se ei tullut kysymykseen. Sitten me iskimme väliin, ja kaikki järjestyi.