Erik ten Hag ei vielä tiedä, milloin tuore maailmanmestaripuolustaja Lisandro Martínez palaa Manchester Unitedin vahvuuteen.

Martínez, 24, on juhlinut kotimaassaan Argentiinan historian kolmatta maailmanmestaruutta. Maan 36 vuoden mittainen odotus päättyi Ranskan kaaduttua viime viikon sunnuntain Qatarin MM-finaalissa.

Myös Unitedin toinen avaustoppari Raphael Varane pelasi loppuottelussa häviäjäjoukkueen paidassa.

United jatkaa valioliigakauttaan tiistaina 27. päivä joulukuuta Nottingham Forestia vastaan. Seuralla on ollut Varanen ja Martínez poissaolojen myötä topparivajetta, sillä myös Harry Maguire on sairastellut.

Ten Hag ymmärtää Martínezin oikeutta suuren saavutuksen juhlimiseen, mutta muistuttaa Valioliigan paluun olevan ovella.

– En tiedä vielä. En pysty vastaamaan milloin hän palaa. Hän juhlii edelleen Argentiinan kanssa. Ymmärrän sen. Se on hyvin tunteellista, ten Hag kommentoi lehdistölle tuoreen maailmanmestarin tilannetta.

– MM-kisojen voittaminen maajoukkueesi kanssa on suurinta, mitä voit tehdä. Martínezin on kuitenkin myös hyväksyttävä, että Valioliiga palaa 27. päivä.

– Me jokainen tiesimme, että sarja tulee jatkumaan viisi tai kuusi päivää MM-finaalin jälkeen. Jokaisen on oltava valmis ja pärjättävä sen kanssa.

LUE MYÖS!