Manchester Cityn laitahyökkääjä Jack Grealish myöntää, että hän odotti Chelsean maalivahdin Kepa Arrizabalagan menevän väliin hänen syöttöönsä, josta Riyad Mahrez viimeisteli torstain sarjaottelun ainoan maalin.

Grealish pelasi pallon rangaistusalueen poikki Mahrezille, joka siirsi pallon takatolpan vierestä tyhjään verkkoon. Kepa näytti jo heittäytyvän syötön tielle, mutta hän seurasi lopulta vain palloa katseellaan.

– Manageri sanoi minulle kentälle mennessäni, että minun on oltava aggressiivinen ja haastettava César Azpilicuetaa. ”Pysyttele korkealla ja leveällä”, kertoi Grealish Sky Sportsille.

– Juttelin Riyadin kanssa, ja hän luuli, että maalivahti saisi pallon yhdessä vaiheessa, ja minäkin luulin niin.

Grealish myönsi, että hän ei varsinaisesti tavoitellut syötöllään Mahrezia, vaan pelasi syötön avoimeen tilaan, johon Erling Haaland voisi hyökätä.

– Keskittäessäni ajattelin, että Erlingin on pakko olla siellä jossain, joten pelasin sen vain tyhjään tilaan. Kysyin häneltä (Haalandilta), missä hän oikein oli, ja hän sanoi, että teki liikkeen taaksepäin.

Artikkeli jatkuu twiitin alla.

Jack Grealish

@JackGrealish
My bruvaaaa 😘💙 @Mahrez22 what a win!! Away support 😍👏🏻

Grealish siirtyi Manchester Cityyn kesällä 2021 Aston Villasta järisyttävällä 117,5 miljoonan euron siirtokorvauksella. Hän on pelannut Cityssä 59 ottelua tehden niissä yhteensä seitsemän maalia ja syöttäen seitsemän, mutta yleinen mielipide on, että Grealish ei ole vielä vastannut odotuksiin Manchesterissa.

Aston Villa entinen kapteeni sanoi avoimesti, että hänellä on ollut vaikeuksia totutella Cityn pelitapaan.

– Olen sanonut tämän ennenkin, mutta tämä on niin erilaista verrattuna siihen, mihin olin tottunut Aston Villassa. Dean Smith (Villan ex-valmentaja) sanoi minulle: ”Etsi paikkoja, joista uskot löytäväsi vastustajan puolustuksen heikon lenkin. Voit mennä oikealle, keskelle, pelata sivurajan tuntumassa”.

– Sellaisia tiettyjä juttuja. Villassa minulla oli aina nouseva laitapuolustaja, joka kiersi ohitseni. Sellaisia asioita.

– Olin ollut Villassa koko elämäni, eikä minun ollut ikinä tarvinnut muuttua. En tajunnut, kuinka vaikeaa on sopeutua uuteen joukkueeseen ja uuteen manageriin. Se oli niin paljon vaikeampaa kuin ajattelin, kun tulin tänne.

– Päässäni ajattelin, että tulen liigan kärkijoukkueeseen ja teen niin paljon maaleja, mutta niin ei käynyt. Se on niin paljon vaikeampaa. Monet joukkueet puolustavat meitä vastaan matalalla, mitä ei Villassa tapahtunut.