The Guardianin mukaan Chelsea on alkanut valmistelemaan tarjousta Brightonin huippulupaavasta Moisés Caicedosta sen jälkeen, kun se epäonnistui vahvistamaan keskikenttäänsä Benfican ja Argentiinan MM-tähti Enzo Fernándezilla.

Vielä kauden alussa Caicedoa valmentanut Graham Potter on asettanut uuden keskikenttäpelaajan hankinnan tänä talvena etusijalle ja on tiettävästi kiinnostunut tuomaan entisen suojattinsa Länsi-Lontooseen.

Ecuadorin MM-joukkueessa säväyttänyt Caicedo on myös itse sanonut aiemmin, ettei voisi kieltäytyä Chelsean tarjouksesta.

– Potter antoi minulle mahdollisuuden debytoida Valioliigassa. Olen siitä hänelle hyvin kiitollinen, Caicedo kertoi syyskuussa.

– Hänen lähtönsä Chelseaan teki minut hyvin surulliseksi, koska hän auttoi minua paljon ja olisin halunnut jatkaa työskentelyä hänen alaisuudessaan.

– Chelsea on mielestäni yksi maailman parhaista joukkueista, eikä kukaan hylkää tarjousta sellaiselta seuralta. Olisi unelma päästä maailman parhaisiin joukkueisiin ja menestyä niissä.

LUE MYÖS: Chelsea-luotsi ei piilotellut turhautumistaan – kommentoi puhuttanutta ulosajoa: ”Uskokaa minua”

On todennäköistä, että Brighton yrittää pitää kiinni 21-vuotiaasta Caicedosta, joka on herättänyt kiinnostusta myös Liverpoolissa ja Newcastlessa.

Potterin tilalle palkatun Roberto De Zerbin joukkue tavoittelee eurosijoja ja haluaa olla menettämättä yhtään isoa pelaajaa.

Brighton on myös aiemmin osoittanut, ettei se taivu siirtoneuvotteluissa helpolla, kun se sai Chelsean maksamaan 62 miljoonaa puntaa Marc Cucurellasta viime kesänä.

The Guardian kertoo Chelsean olevan kiinnostunut myös Brightonin argentiinalaistaituri Alexis Max Allisterista, mutta pitää Caicedon mahdollista kaappaamista laajalti todennäköisempänä.

LUE MYÖS: