Manchester Unitedilla oli keskiviikkona positiivinen päivä.

United voitti Nottingham Forestin 2-0 ja eteni liigacupin finaaliin yhteismaalein 5-0. Kauan odotettuna sivujuonteena laitahyökkääjä Jadon Sancho palasi tositoimiin 102 päivän mysteerisen tauon jälkeen.

Sancho, 22, oli viimeksi nähty kentällä lokakuussa. Hän vetäytyi marraskuussa sosiaalisesta mediasta ja matkusti manageri Erik ten Hagin suosittelemien henkilökohtaisten valmentajien kanssa treenaamaan Hollantiin löytääkseen vireensä ja itseluottamuksensa uudestaan. Sancho ei ollut viime kuussa mukana myöskään Unitedin harjoitusleirillä Espanjassa.

Englannin maajoukkuelaiturin tilanteesta kerrottiin niukasti julkisuuteen, mutta ten Hag sanoi, että Sanchon tapauksessa kyse oli sekä fyysisistä että henkisistä ongelmista.

Artikkeli jatkuu twiitin alla.

B/R Football

@brfootball
Jadon Sancho makes his first Man Utd appearance since October 22 🔴

Keskiviikkona Old Traffordin kotiyleisö antoi raikuvat aplodit Sancholle ja huusi hänen nimeään, kun hän tuli vaihdosta kentälle tunnin kohdalla. Sanchon peliesitys ei ollut mitenkään erikoinen suuntaan tai toiseen, mutta ten Hag oli joka tapauksessa iloinen suojattinsa paluusta ja kannattajien vastaanotosta.

– Se oli mahtavaa, miten kannattajat ottivat hänet vastaan. Se työntää häntä entistä enemmän eteenpäin. Hän aloitti vasta harjoittelun Carringtonissa (harjoituskeskuksessa) kaksi viikkoa sitten. Näemme hänen hymyilevän, toivottavasti hän jatkaa samaa rataa ja antaa panoksensa joukkueelle, sanoi ten Hag Manchester Evening Newsin mukaan.

– Hänellä on todella korkeat standardit ja mahtavat ominaisuudet, joilla hän voi auttaa meitä. Varsinkin nyt kun joukkueemme on kehittymässä. Pelaamme enemmän vastustajan kenttäpuoliskolla, joten hänen vahvuutensa tulevat esille enemmän. Hän saa enemmän pallokosketuksia, siten hän yltää parhaisiin suorituksiinsa.

Manchester Unitedia odottaa liigacupin finaalissa Newcastle, joka voitti omassa välieräparissaan Southamptonin yhteismaalein 3-1. Loppuottelu pelataan Wembleyllä 26. helmikuuta.