Manchester United -legenda Roy Keane ei varsinaisesti vakuuttunut vanhan seuransa esityksestä FA Cupin puolivälierissä Fulhamia vastaan.

United kyllä eteni välieriin maalein 3-1, mutta Keanen mukaan ilmassa on runsaasti uhkakuvia. Peli ratkesi paljolti parikymmentä minuuttia ennen täyttä aikaa nähtyyn käsivirheeseen, jonka myötä United tasoitti pelin pilkulta, ja Fulhamilta ajettiin kaksi pelaajaa sekä valmentaja suihkuun.

– Luonnollisesti FA Cupissa tärkeintä on voittaa ja edetä seuraavalle kierrokselle, mutta luulenpa, että Unitedin päävalmentaja on pettynyt näkemäänsä, Keane sanoi ITV Sportin studiossa.

– Fulham tuhosi itse itsensä, mutta United oli niin surkea, että se oli ihan uskomatonta.

– En oikein enää usko Unitediin. Vielä kuukausi tai pari sitten näytti hyvältä, mutta viime otteluissa on nähty vain väläyksiä. Ihan kuin pelaajat lähtisivät otteluihin takki auki ja luulevat voittavansa vain siksi, että he ovat Man United.

– Jos United jatkaa näin, Brighton kaataa heidät välierissä.

Lue lisää