Tottenham on ottanut yhteyttä Julian Nagelsmanniin tiedustellakseen hänen kiinnostustaan joukkueen päävalmentajan paikkaan, kertoo Sky Germany.

Nagelsmann, 35, vapautettiin Bayern Münchenin päävalmentajan tehtävästä viime perjantaina ja kaksi päivää myöhemmin Tottenham kertoi oman käskyttäjänsä Antonio Conten lähdöstä.

Uutisoimme ennen Conten lähtöä Sky Sportsin tietojen pohjalta, että Nagelsmann ”on valmis” neuvottelemaan Tottenhamin kanssa.

Skyn mukaan Nagelsmann haluaa pohtia vaihtoehtojaan rauhassa, eikä hänen odoteta siirtyvän Tottenhamiin välittömästi, vaikka hän olisikin kiinnostunut. Saksalaisvalmentaja on yhdistetty huhuissa myös Real Madridiin.

Artikkeli jatkuu twiitin alla.

B/R Football

@brfootball
Julian Nagelsmann’s record as Bayern coach:

84 games: 60 W, 14 D, 10 L
71.4% win percentage
1 Bundesliga title
2 German Super Cups
8/8 wins in UCL this season

😳

Tottenham ilmoitti Conten lähdön yhteydessä, että italialaisluotsin paikan ottaa loppukauden ajaksi hänen apuvalmentajanaan toiminut Cristian Stellini.

Spurs on yhdistetty viime aikoina Nagelsmannin lisäksi myös moneen muuhun valmentajaan, mutta häntä ja Mauricio Pochettinoa on pidetty monissa lähteissä ykkössuosikkina pestiin. Pochettino valmensi Tottenhamia jo aiemmin vuosina 2014-2019.

Kaksikon lisäksi Tottenhamin peräsimeen on huhuttu muun muassa Marco Silvaa (Fulham), Roberto De Zerbiä (Brighton), Brendan Rodgersia (Leicester), Ange Postecoglouta (Celtic) ja Luis Enriqueä, joka valmensi viimeksi Espanjan maajoukkuetta.

Myös Chelsean entinen päävalmentaja Thomas Tuchel oli tiettävästi Tottenhamin kiikarissa, mutta hänet pestattiin Bayerniin Nagelsmannin tilalle.

Nagelsmann on ollut Tottenhamin puheenjohtajan Daniel Levyn tähtäimessä jo jonkin aikaa. Levy yritti houkutella häntä Spursin puikkoihin ensin Pochettinon ja myöhemmin José Mourinhon seuraajaksi.