Chelsean hyökkääjä Kai Havertz myöntää, että lontoolaisten kuluvassa kaudessa on mennyt ”kaikki pieleen”.

Havertz, 23, ja kumppanit ovat valahtaneet Valioliigassa 12. sijalle, eikä joukkueella ole enää kauden viimeisissä peleissä oman kunniansa lisäksi juurikaan panosta. Pokaaleja ei ole tulossa, mutta putoaminenkin vaatisi jo varsin epätodennäköisen yhdistelmän tuloksia.

Chelsea on parhaillaan, väliaikaisvalmentajansa Frank Lampardin komennossa, viiden ottelun tappioputkessa.

Lampard on Chelsean neljäs valmentaja tällä kaudella, jos häntä edeltänyt väliaikaisluotsi Bruno Saltor lasketaan mukaan. Thomas Tuchel sai kenkää syyskuussa ajauduttuaan tiettävästi huonoihin väleihin uuden seurajohdon kanssa ja Graham Potter potkittiin ulos huhtikuun alussa, vaikka hänellä oli sopimusta jäljellä vielä neljä kautta.

Artikkeli jatkuu twiitin alla.

Football Daily

@footballdaily
Chelsea's lowest points total in the Premier League

◾️ 2015/16 - 50
◾️ 1995/96 - 50
◾️ 2022/23 - 39*

Havertzin mukaan Tuchelin potkut olivat myös Chelsean pelaajille yllätys, vaikka saksalaisluotsin lähdön jälkeen uutisoitiin, että tunnelma harjoituksissa oli ajoittain kireällä.

– Tällä kaudella on mennyt pieleen kaikki, mikä voi mennä pieleen. Kausi alkoi itse asiassa varsin hiljaisesti. Meillä vaihtui omistaja, mikä oli iso muutos seuralle. Ja sitten Thomas Tuchel sai potkut, mikä tietysti vaikuttaa tällaiseen joukkueeseen, kun olimme menestyneet valmentajan kanssa ja sitten hän saa potkut tyhjästä, kommentoi Havertz Kickerille.

– Nyt meillä on selkä seinää vasten, eikä meillä mene kovin hyvin sarjataulukossa. Tekosyitä on tietysti helppo etsiä.

– Minä en pidä siitä, että syytetään kaikesta muita. Me kaikki olemme loppujen lopuksi ammattilaisjalkapalloilijoita ja meidän on joskus voitettava peli.

Lue lisää Chelseasta: