Bernardo Silvan uskotaan poistuvan Manchester Citystä kuluvan kauden jälkeen.

Silvan tulevaisuudesta on puhuttu jo pitkään. Silvan on kerrottu pyytäneen Manchester Cityä päästämään hänet muihin maisemiin jo muutaman kauden ajan, mutta seura ei ole missään vaiheessa saanut riittävän hyvää tarjousta tähtipelaajastaan.

Talvella muun muassa The Athletic uutisoi Manchester Cityn luvanneen Silvalle päästävänsä hänet kesällä muualle, jos seura saa mieleisensä tarjouksen. Silvan sopimus Manchester Cityn kanssa päättyy kesällä 2025.

Silvan on kerrottu haluavan siirtyä joko Barcelonaan tai Real Madridiin.

Le Parisienin ja AS:n saamien tietojen mukaan PSG on toden teolla Silvan kintereillä. PSG kaavailee korvaavansa seurasta lähtevän Leo Messin Silvalla. Silvan agentti Jorge Mendes on hyvin läheinen PSG:n jalkapallojohtaja Luis Camposin kanssa, ja sen uskotaan auttavan siirron toteutumisessa.

Kyseessä ei ole suinkaan ensimmäinen kerta, kun PSG on Silvan kintereillä. PSG tiedusteli Silvan tilannetta jo vuosi sitten, mutta tuolloin Manchester Cityn asettama 80 miljoonan euron hintalappu oli liikaa.

LUE MYÖS