Liverpoolin manageri Jürgen Klopp sanoo, että osa hänen työkavereistaan odotti hänen saavan isomman rangaistuksen tuomarikommenteistaan.

Englannin jalkapalloliitto (FA) tiedotti torstaina antaneensa Kloppille kahden ottelun toimitsijakiellon ja 75 000 punnan sakot sopimattomista kommenteista.

Klopp vihjasi kuunvaihteessa Liverpoolin ja Tottenhamin välisen ottelun jälkeen, että erotuomari Paul Tierneyllä on jotain hänen joukkuettaan vastaan.

– Jürgen Klopp myönsi, että hänen ottelun jälkeisissä mediahaastatteluissa ottelun erotuomaria koskevat kommenttinsa ovat sopimatonta käytöstä, koska ne viittaavat puolueellisuuteen, kyseenalaistavat erotuomarin rehellisyyden, ovat henkilökohtaisia, loukkaavia ja tuovat pelille huonoa mainetta, kommentoi FA tiedotteessaan.

Klopp ei rangaistuksensa myötä saa olla sivurajalla lauantaina Aston Villaa vastaan Liverpoolin kauden viimeisessä kotipelissä. Hän joutuu kärsimään toimitsijakieltonsa toisen ottelun, jos hän laukoo sopimattomia kommentteja vielä ennen ensi kauden loppua.

– Odotin rangaistusta kaiken sen perusteella, mitä tiedämme ja voimme kuulla, kommentoi Klopp Sky Sportsin mukaan.

– Ei se mitään. Haluaisin tietää, mihin rahat menevät, menevätkö ne hyvään tarkoitukseen. Jos menevät, maksan ne mielelläni. Jos ei, meidän on puhuttava uudestaan.

– Mutta sitä lukuun ottamatta ihmiset ympärilläni olivat melko negatiivisia. He luulivat, että se (toimitsijakielto) olisi pidempi!

Klopp joutuu seuraamaan Villa-ottelua katsomosta, mutta hän saa olle puhelimitse yhteydessä valmennusryhmäänsä. Saksalaismanageri vitsaili, että hänen äänensä kantaa kyllä kentälle, jos pelaajia ei kiinnosta juokseminen puolustussuuntaan.