Manchester Unitedin manageri Erik ten Hag uskoo, että tähtihyökkääjä Marcus Rashfordin jatkosopimusneuvotteluissa syntyy vielä yhteisymmärrys.

Rashfordilla, 25, on meneillään tehokkain kautensa kasvattajaseuransa paidassa, ja hän on ehdolla Valioliigan kauden parhaaksi pelaajaksi. Englannin maajoukkuehyökkääjä on iskenyt kuluvalla sesongilla 29 osumaa, kun kaikki kilpailut lasketaan mukaan.

Unitedin ja Rashfordin nykyinen diili päättyy ensi kauden jälkeen. Hänellä riittää varmasti ottajia, jos uutta sopimusta ei synny. Muun muassa Paris Saint-Germain on liehitellyt Rashfordia myös julkisesti.

Ten Hagilta kysyttiin Rashfordin sopimusneuvotteluista perjantaina lehdistötilaisuudessaan.

– Tiedän [että niihin on mennyt paljon aikaa]. Mutta minä en puhu siitä prosessista. Se ei ole tällä hetkellä tärkeää minulle tai Rashylle, kommentoi hollantilaisluotsi BBC:n mukaan.

– Hänelle tärkeää on tehdä enemmän maaleja tällä kaudella. Hän pelaa mahtavaa kautta ja joukkue pelaa mahtavaa kautta.

– Meidän on päästävä Mestarien liigaan ja keskityttävä siihen. Marcus haluaa jäädä ja me haluamme hänen jäävän, joten uskon, että löydämme yhteisymmärryksen.

Rashford on edustanut Manchester Unitedia yhtäjaksoisesti seitsemänvuotiaasta asti ja esiintynyt seuran edustusjoukkueessa 356 kertaa.

United kohtaa lauantaina seuraavassa ottelussaan Bournemouthin vieraskentällä, mutta Rashford on mahdollisesti sivussa sairastumisen takia.