İlkay Gündoğanin siirto Manchester Citystä Barcelonaan on saanut sinettinsä. Seurat ilmoittivat asiasta virallisilla verkkosivuillaan tänään maanantaina. Gündoğan allekirjoittaa Barçan kanssa 2+1-vuotisen sopimuksen, ja City menettää legendansa ilmaiseksi.

Gündoğan voitti Mestarien liigankin Cityn riveissä, mutta The Athleticin mukaan hän haluaa siirrolta Katalonian suurseuraan uusia virikkeitä ja pysyvyyttä. City tarjosi 32-vuotiaalle saksalaiselle vain yhden vuoden jatkosopimusta.

– On ollut ehdoton ilo ja kunnia olla osa Manchester Cityä viimeiset seitsemän vuotta. Manchester on ollut kotini, ja olen tuntenut kuuluvani todella erityiseen perheeseen Cityssä, Gündoğan sanoi.

– Minulla on ollut onnea, kun olen saanut kokea niin monta unohtumatonta hetkeä täällä ollessani. Se, että olen saanut toimia kapteenina tällä erityisen hienolla kaudella, on ollut urani paras kokemus.

City saavutti kaudella 2022–23 himoitun triplan eli Mestarien liigan voiton, FA Cupin voiton ja Valioliigan mestaruuden.

Manchester City

@ManCity
Thank you, Ilkay 🩵

@IlkayGuendogan is to join Barcelona bringing an end to a hugely successful seven-year stay with Manchester City