Manchester United hävisi keskiviikkoiltana FC Kööpenhaminalle Mestarien liigassa 3-4.

Manchester United on neljän pelatun kierroksen jälkeen lohkonsa viimeisellä sijalla ja joutuu toden teolla taistelemaan jatkopaikasta.

Manchester United on hävinnyt tällä kaudella jo yhdeksän kertaa. Jos Mestarien liiga on mennyt toistaiseksi pahemman kerran penkin alle, voi samaa sanoa myös Valioliigasta, sillä Manchester United on parhaillaan sarjassa vasta kahdeksantena. Lisäksi se putosi hiljattain liigacupista.

TNT Sportsin jalkapalloasiantuntija ja Manchester Unitedin seuralegenda Paul Scholes väittää, että seuran pitäisi joka tapauksessa pitää kiinni Erik ten Hagista.

– En edelleenkään koe, että hän olisi suuren paineen alaisena. Mielestäni ten Hagilla on ollut hyvä vuosi joukkueen päävalmentajana. Hän on ostanut itselleen aikaa. Silti yhdeksän tappiota 17 ottelussa ei ole riittävän hyvä saldo. Tiedän valmentajien saaneen potkut toisella tai kolmannella kaudellaan, mutta mielestäni meillä ei ole siihen enää varaa.

– Mielestäni meidän on jatkettava ten Hagin kanssa. Hän on tehnyt tähän asti hyvää työtä. Tänään hän oli varsin epäonnekas. Se on sanottava punaisen kortin vuoksi. Manchester United pelaa tulevaisuudessa FC Kööpenhaminaa parempia joukkueita vastaan, mutta mielestäni he taistelivat hyvin. Joukkueesta puuttuu johtajuutta.

– Manchester Unitedilta puuttuu kurinalaisuutta, eivätkä he ole tarpeeksi keskittyneitä. Väsymys vaikuttaa keskittymiseen. Se satuttaa joukkuetta. Kun he päästävät yhden maalin, tuntuu kuin seuraava takaiskumaali olisi jo tulossa. Sen on loputtava. Et voi voittaa otteluita, jos näin käy joka viikko.

LUE MYÖS: Erik ten Hag latasi suorat sanat tuomaritoiminnasta: ”Olen todella pettynyt”

Manchester United todella tukalassa tilanteessa Mestarien liigassa – ilta alkoi loistavasti ja muuttui painajaiseksi