Ollie Watkins nousi jälleen ratkaisurooliin, kun Aston Villa kaappasi suuren vierasvoiton Tottenhamista. Villains vei vauhdikkaan kamppailun nimiinsä 2-1-lukemin.

Maali oli Watkinsin kauden seitsemäs Valioliigassa. Voitto nosti Villan Tottenhamin oli sarjataulukossa neljänneksi tasapisteisiin Liverpoolin kanssa.

Tottenham sai myös sunnuntaina lisää loukkaantumishuolia, kun Rodrigo Bentancur joutui jättämään pelin kesken avauspuoliskolla. Keskikenttäpelaaja loukkaantui jäätyään Matty Cashin taklauksen alle.

Tottenham iski ottelussa avausmaalin 22. minuutilla. Pallo kimposi Villa-puolustaja Diego Carlosista Giovani Lo Celsolle, joka tulitti vastapallosta uransa toisen Valioliiga-maalin.

Watkins puski pelin tasoihin vain kaksi minuuttia myöhemmin, mutta VAR hylkäsi osuman paitsiona.

42. minuutilla sama nähtiin toisessa päässä. Son Heung-Min irtaantui vastaiskusta rankaisemaan, mutta paitsiolippu nousi nyt Tottenhamille.

VAR-tarkastukset ja Bentancurin loukkaantuminen venyttivät lopulta avauspuoliskon lisäajan kahdeksanminuuttiseksi. Lopulta juuri ennen taukoa. Douglas Luizin keskitys erikoistilanteesta tavoitti Pau Torresin, joka puski lukemat 1-1:een.

Tottenham oli jälleen siirtyä johtoon toisen puoliskon alkupuolella, 58. minuuttin kohdalla Son laittoi Brennan Johnsonin esityön jälkeen jälleen pallon verkkoihin. Tällä kertaa syötön antanut Johnson oli paitsiossa.

Vain kolme minuuttia myöhemmin Youri Tielemansin pystysyöttö tavoitti Watkinsin ja Villan maalipyssy naulasi johto-osuman vasempaan takanurkkaan.

Tottenhamilla oli lopussa vielä paikkansa tasoittaa. Viisi minuuttia ennen täyttä aikaa Son teki kolmannen maalinsa ottelussa, mutta oli myös kolmatta kertaa paitsiossa.

Näin Villa nappasi pisteet mukaansa Birminghamiin.

Premier League

@premierleague
Son Heung-min has the ball in the net for the third time...

...but each time he has been ruled offside. Will we see another goal before this match ends?

#TOTAVL

LUE MYÖS!