Julen Lopetegui odottaa työtarjousta Valioliigasta.

Lopetegui kieltäytyi hiljattain Al-Ittihadin valtavasta sopimustarjouksesta, sillä luotsin ykköstavoite on jatkaa uraansa Valioliigassa.

Englannissa edelleen asuva Lopetegui on ollut työttömänä reilun neljän kuukauden ajan erottuaan Wolverhamptonin päävalmentajan paikalta juuri ennen sarjakauden käynnistymistä.

Relevon saamien tietojen mukaan Lopetegui on Manchester Unitedin ykköskandidaatti Erik ten Hagin korvaajaksi, jos seura antaa lopulta potkut hollantilaisvalmentajalle.

Manchester United pelaa surkeaa kautta. Se on Valioliigassa kuudentena, jäi Mestarien liigan lohkossaan viimeiseksi ja putosi liigacupista. Lisäksi Manchester United on hävinnyt kuluvalla kaudella kaikki kilpailut mukaan luettuna peräti 12 ottelua.

Relevon mukaan Manchester United arvostaa korkealle Lopeteguin Wolverhamptonissa tekemää työtä. Lisäksi Manchester United pitää Lopeteguin kokemusta niin Valioliigasta kuin eurokentiltäkin tärkeänä.

Lopetegui on myös hyvää pataa muun muassa Casemiron, Raphaël Varanen ja Sergio Reguilónin kanssa. Lopetegui valmensi kolmikkoa Real Madridissa ja nosti tuolloin Reguilónin B-joukkueesta edustusjoukkueeseen.

Relevon mukaan Manchester Unitedin kärsivällisyys ten Hagin suhteen on päättymässä. Lähde kertoo ten Hagin olevan hyvin akuutin potku-uhan alla.

Manchester United suunnittelee myyvänsä useita pelaajiaan tammikuun siirtoikkunassa ja aikoo myös hankkia vahvistuksia joukkueeseensa. Siksi päätös mahdollisesta valmentajanvaihdoksesta tehdään tuota pikaa ennen siirtoikkunan alkamista.