Pep Guardiola uskoo seurajoukkueiden maailmanmestaruuden sulkeneen yhden luvun Manchester Cityn historiassa. City voitti turnauksen Saudi-Arabiassa kukistettuaan brasilialaisen Fluminensen finaalissa 4-0-lukemin.

Citystä tuli samalla ensimmäinen englantilaisseura, joka on nostanut viisi suurinta pokaalia vuoden sisällä. Seura juhli viime kaudella triplaa voitettuaan Valioliigan, FA Cupin ja Mestarien liigan.

Manchester City

@ManCity
🏆 Premier League
🏆 FA Cup
🏆 Champions League
🏆 Super Cup
🏆 Club World Cup
🏆 Nations League
🥇 PFA Team of the Year
🥇 Champions League Player of the Tournament
🥇 Champions League Team of the Season
🥇 Nations League Player of the Tournament
🥇 Club World Cup Player of the…

– Tämä on kaunis päivä. En koskaan ajatellut Manchesteriin saapuessani, että voisimme voittaa maailmanmestaruuden, Guardiola kehui lehdistölle.

– Tunnen meidän sulkeneen tämän luvun. Minulla on tunne siitä, että työ on nyt tehty. Haluan jakaa tämän kaikkien pelaajien kanssa, jota meillä on ollut ja valmentajilleni Enzo Marescalle ja Mikel Artetalle, jota auttoivat meitä aiemmin saavuttamaan erityisiä asioita.

– He tekivät taustalla merkittävän työn mestaruuksiemme eteen. Liverpool teki sen jo muutama vuosi sitten Jürgen Kloppin kanssa, mutta me voitimme Valioliigassa ja cupissa. Nyt me lepäämme joulun ja ostamme uuden kirjan kirjoittaaksemme uutta tarinaa.

LUE MYÖS!