Manchester City on seurajoukkueiden maailmanmestari vuosimallia 2023.

Manchester City voitti perjantai-iltana pelatussa finaalissa brasilialaisen Fluminensen tyylipuhtaasti 4-0.

Julián Álvarez nousi Manchester Cityn sankariksi iskettyään kaksi maalia Fluminensen verkkoon.

Ottelun voittomaali näki päivänvalon jo ensimmäisellä minuutilla. Fluminensen konkaripuolustaja Marcelo lähetti epäonnistuneen avauksen ja Manchester City pääsi vaaralliseen hyökkäykseen. Nathan Aké laukoi pallon tolppaan, josta se kimposi Álvarezille. Hyökkääjä ohjasi pallon rinnallaan maaliin.

Manchester City meni kahden maalin etumatkalle, kun Fluminensen Nino ohjasi pallon omaan maaliin 27. minuutilla. Phil Foden iski Manchester Cityn kolmannen maalin toisella jaksolla ja Álvarez viimeisteli loppuluvut 4-0:aan 88. minuutilla.

Manchester City sai surkeita uutisia ottelun loppuhetkillä, kun avainpelaaja Rodri loukkasi polveaan ja joutui jättämään kentän. Rodrin polven kunnosta ei ole toistaiseksi sen tarkempia tietoja.