Manchester Unitedin legenda Ole Gunnar Solskjær sanoo, että hyökkääjä Marcus Rashfordin on itse saatava itsestään paras irti.

Solskjær, 50, tykitti omalla pelaajaurallaan 126 maalia Unitedille ja valmensi manchesterilaisia vuosina 2018-2021.

Rashford, 26, oli viime kaudella Unitedin paras maalintekijä 30 osumallaan, mutta kuluvalla sesongilla hän on heiluttanut verkkoa vasta viidesti.

Englannin maajoukkuehyökkääjä sai hiljattain kritiikkiä myös epäammattimaisuudesta, kun hän oli kaksi iltaa putkeen yökerhossa ja sen jälkeen sivussa Unitedin harjoituksista ”sairastumisen” takia.

Solskjærin mukaan ei ole manageri Erik ten Hagin tai kenenkään muun työ saada Rashfordista parasta irti. Pelaajan on itse otettava vastuu tekemisistään.

– En ole varma, onko se managerin työtä saada parasta irti Marcus Rashfordista, sanoi Solskjær ESPN:n mukaan.

– Onko se managerin vastuulla? Vai onko se enimmäkseen hänen itsensä, tai kenen tahansa pelaajan, vastuu saada itsestään paras irti? Se on tärkeämpää.

Solskjær on ollut Manchester Unitedista lähdettyään vailla työpaikkaa. Norjalaisluotsi sanoo olevansa yhä kiinnostunut paluusta seurajalkapalloon, mutta hän myöntää, että nykypelaajien käsittely eroaa merkittävästi hänen pelivuosistaan.

– Se on täysin erilaista, miten heille puhutaan… Kaikilla on PR-toimistonsa ja mitä kaikkea.

– Ennen vanhaan, jos Sir Alex Ferguson halusi puhua kanssani, hän soitti ja puhui minulle tai sitten me puhuimme harjoituskentällä.

– Nyt meidän on mentävä eri agenttien ja johtoportaan kautta, mikä on mielestäni outoa, koska jalkapallo on ihmisten pelaama peli, jota ihmiset hallinnoivat. Ihmisten on pystyttävä puhumaan yhdessä, luomaan yhteyksiä, saamaan toisistaan paras mahdollinen hyöty irti ja luottamaan toisiinsa.

UtdDistrict

@UtdDistrict
🎙️ | Ole Gunnar Solskjær:

"I'm not sure it's the manager's job to get the best out of Marcus Rashford. Is it the manager's job to get the best out of him? Or is it mostly himself or any player's responsibility to get the best out of yourself? That's more important." [@ESPN]

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS!