Valioliigassa pelattiin lauantaina alkuillasta neljä ottelua.

Hienoon vireeseen äitynyt Manchester United koki yllätystappion hävittyään Old Traffordilla Fulhamille 1-2. Fulhamille kyseessä oli ensimmäinen vierasvoitto Valioliigassa sitten viime elokuun.

Calvin Bassey vei Fulhamin johtoon 65. minuutilla. Maali oli 24-vuotiaalle topparille valioliigauran ensimmäinen. Myös toinenkin toppari onnistui maalinteossa. Harry Maguire tasoitti ottelun 89. minuutilla. Maguire iski irtopallon maalin edustalta vieraiden verkkoon.

Fulham ei kuitenkaan luovuttanut. Vieraat pääsivät nopeaan hyökkäykseen ja Alex Iwobi laukoi pelivälineen varmasti alakulmaan. Voittomaali syntyi 97. minuutilla.

Aston Villa voitti Nottingham Forestin 4-2. Ollie Watkins, Leon Bailey ja kahdesti osunut Douglas Luiz vastasivat Aston Villan maaleista. Unai Emeryn miehistö on neljäntenä Valioliigassa, ja siten kiinni paikassa ensi kauden Mestarien liigaan.

Valmentajaansa vaihtanut Crystal Palace järjesti juhlat Selhurst Parkilla. Crystal Palace voitti Burnleyn 3-0. Ottelu oli Oliver Glasnerin ensimmäinen Crystal Palacen peräsimessä. Chris Richards, Jordan Ayew ja pilkulta osunut Jean-Philippe Mateta tekivät isäntien maalit.

Brighton ja Everton päätyivät 1-1-pistejakoon.