Manchester Unitedin laitahyökkääjä Amad Diallo on vastannut hänen sosiaalisen median toiminnastaan syntyneeseen keskusteluun.

Diallo, 21, herätti viikonvaihteessa huomiota, kun hän poisti kaikki Unitediin liittyvät julkaisut eri alustojen tileillään.

Esimerkiksi Diallon Instagram-tilillä oli hetkellisesti näkyvillä vain kolme kuvaa, joissa kaikissa hän oli viime kauden lainaseuransa Sunderlandin paidassa.

Myöhemmin Norsunluurannikon maajoukkuepelaaja sulki kaikki tilinsä ja selitti, että hän teki sen ramadanin takia.

– Poistin sosiaalisen median käytöstä kuukaudeksi keskittyäkseni ramadaniin, sillä se on minulle pyhä kuukausi, ja sosiaalisessa mediassa on paaston aikana paljon pahaa nähtävää, kertoi Diallo Snapchatissa.

– Lopettakaa vihanlietsonta. En ole tehnyt mitään väärää.

Diallo siirtyi Manchester Unitediin tammikuussa 2021 Atalantasta kohutussa 40 miljoonan euron kaupassa. Sunderlandin lisäksi Diallo on käynyt lainalla skotlantilaisessa Rangersissa, mutta Unitedissa hänen todellista läpimurtoaan odotetaan yhä.

Tällä kaudella Diallo oli koko syksyn sivussa polvivamman takia, mutta hänen minuuttinsa ovat olleet vähissä myös kuntoutumisen jälkeen. Hänen sopimuksensa on voimassa vielä ensi kauden.

centredevils.

@centredevils
📲 Amad Diallo on snapchat:

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS!