Eddie Howe saa pitää paikkansa Newcastlen päävalmentajana huolimatta siitä, pääseekö joukkue ensi kaudeksi europeleihin vai ei, kertoo Telegraph.

Newcastlen odotetaan uudistavan joukkuettaan suuresti ensi kesänä, ja seuran omistajat haluavat Howen, 46, johtamaan muutosta.

Telegraphin mukaan Newcastlen johtoporras osasi odottaa, että joukkueen kehitys ei olisi jatkuvaa nousua. Lisäksi seurassa ymmärretään, että Valioliigan taloussäännöt ovat estäneet joukkuetta tekemästä haluamiaan pelaajahankintoja.

Howe saapui Harakoiden puikkoihin marraskuussa 2021 ja johdatti joukkueensa täksi kaudeksi sensaatiomaisesti Mestarien liigaan.

Kuluva sesonki on kuitenkin ollut Newcastlelle koettelemus. Howen ryhmä on kärsinyt lukuisista loukkaantumisista ja viime kesän jättihankinta Sandro Tonali sai lokakuussa kymmenen kuukauden pelikiellon vedonlyöntirikkomuksista.

Newcastle on Valioliigassa kymmenentenä, ja FA Cupissa se kohtaa puolivälierissä Manchester Cityn. Harakoilla on ollut vaikeaa etenkin vieraspeleissä, joissa se on päästänyt Valioliigassa yhtä monta maalia kuin sarjajumbo Sheffield United.

Telegraph Football

@TeleFootball
Eddie Howe will start next season as Newcastle manager regardless of whether the team qualifies for Europe or not

✍️ @LukeEdwardsTele

#TelegraphFootball | #NUFC

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS!