Arsenal putosi Mestarien liigasta keskiviikkoiltana. 

Bayern München voitti puolivälieräparin lopulta yhteismaalein 3-2. Lontoossa pelattu avausosa päättyi 2-2-tasapeliin. Bayern voitti jälkimmäisen osan Joshua Kimmichin puskumaalilla 1-0.

Arsenalille keskiviikkoinen putoaminen oli luonnollisesti suuri pettymys, sillä sen asema Valioliigankin mestaruustaistelussa heikentyi huomattavasti viime viikkoisen Aston Villa -tappion seurauksena.

Arsenalin päävalmentaja Mikel Arteta oli luonnollisesti hyvin pettynyt hävityn otteluparin jälkeen.

– Joukkueemme on pettynyt. Todella pettynyt. En löydä oikeita sanoja kannustaakseni heitä. Toivon, että olisin löytänyt ne. Meidän on noustava tässä yhdessä. Marginaalit olivat hyvin pieniä tässä otteluparissa. Oli hetkiä, kun olimme parempia. Annoimme Bayernille kaksi maalia tässä otteluparissa. Se on todella iso etu heille. Nyt on tuettava pelaajia. Heidän vuoksi olimme tällä hienolla matkalla, Arteta viittasi Mestarien liigaan.

Arteta tiedostaa, ettei Mestarien liigassa menestyminen ole yksinkertaista, eikä sitä saavuteta nopeasti.

– Arsenal ei pelannut seitsemään vuoteen Mestarien liigassa. Halusimme edetä välieriin ja finaaliin. Halusimme sitä niin paljon, mutta voimme nähdä muiden seurojen kohdalla, että sinne pääseminen voi viedä 6-7 vuotta. Olimme todella lähellä. Se on fakta, Arteta muistutti.

LUE MYÖS