Erik ten Hag otti kantaa tuomarointiin Manchester Unitedin pistemenetyksen jälkeen. Red Devils jäi kotonaan 1-1-tasatulokseen Burnleya vastaan.

Burnleyn tasoitus syntyi André Onanan virheestä seuranneesta rangaistuspotkusta. Kamerunilaisvahti tuli vastaantulossaan nyrkit edellä Zeki Amdounia päin.

Ten Hag uskoo, että Unitedilla on olisi voinut olla viime viikkoina parempaa onnea tuomioiden kanssa.

– Meillä on ollut huonoa tuuria, mutta meillä on ollut huonoa tuuria myös tuomaroinnin kanssa viime viikkoina. Olemme antaneet niin monia rangaistuspotkuja. Tämän päivän oli oikeutettu, mutta ne muut. Missä on johdonmukaisuus, ten Hag kommentoi lehdistölle.

– Meidän on katsottava peiliin. Me teimme virheen, mutta siitä on otettava vastuu. Heidän on ymmärrettävä, mitä se tarkoittaa joukkueelle ja valmentajalle.

Manchester United on jäänyt jo 12 pistettä top 4 -sijoista. Kuudentena sarjataulukossa oleva seura taistelee enää Eurooppa-liiga -sijoituksista.

– Ei ole helppoa selvitä neljännelle sijalle, kun on niin paljon takana. Meidän täytyi voittaa tänään. Meillä on ollut viime viikkoina johtoasemia, jotka olemme antaneet pois. Se kaula on nyt tässä vaiheessa kautta liian suuri, ten Hag arvioi.

LUE MYÖS!