Reece James palasi perjantaina Chelsean joukkueharjoituksiin.

Chelsean kapteeni on ollut sivussa pelikentiltä noin viiden kuukauden ajan. Jamesin takareisi leikattiin joulukuussa Turussa.

Loukkaantumisherkkyydestään tunnetun Jamesin kausi on mennyt penkin alle. James kärsi takareisivammasta myös syksyllä ja on pelannut toistaiseksi vain 451 minuuttia jalkapalloa kuluvan kauden aikana.

Chelsean päävalmentaja Mauricio Pochettino on onnellinen saadessaan Jamesin takaisin kokoonpanoonsa. Pochettinon mukaan James saattaa pelata jo lauantain Nottingham Forest -ottelussa.

– Katsotaan, mitä tänään tapahtuu, mutta kenties hän voi olla kokoonpanossamme. Kaikista tärkeintä on se, että hän on kanssamme. Kapteenin paluu on aina suuri uutinen joukkueelle. Minulla on loistavat välit Jamesin kanssa. Hän on loistava pelaaja.

– Pitkältä sairaslomalta paluu pelikentille ei ole helppoa, mutta kaikista tärkeintä on se, että hän on käytettävissä. Pelasi hän sitten viisi minuuttia, vartin tai puoli tuntia. Kautta on vain kolme ottelua jäljellä ja se on epäonnekasta Jamesin kannalta.

LUE MYÖS