Unai Emery on kehunut Real Madridista lainatun Dani Ceballosin henkistä kestävyyttä ja asennetta Arsenalin harjoituksissa.

Ceballos valmistautuu tekemään debyyttinsä lontoolaisseuran riveissä tänään sunnuntaina, kun Arsenal vierailee kello 16:00 Newcastlen St James’ Parkilla.

23-vuotiaan keskikenttäpelaajan peliaika voi kuitenkin riippua siitä, miten hyvin hän on toipunut pienestä nilkkavammastaan, jonka hän kärsi sunnuntain ystävyysottelussa Barcelonaa vastaan.

– Ceballosin mieli on hyvin vahva. Ja hänen mentaliteettinsa. Viime sunnuntaina, kun hän kärsi kovan potkun nilkoille, ajattelin että ”voi ei, se on rikki”, Emery kertoi Sky Sportsille.

– Mutta seuraavana päivänä, maanantaina, hän tuli mukaan harjoituksiin. Hän sanoi: ”Olen kunnossa, haluan treenata”. Hän näyttää innokkuutensa joka päivä, hänen nälkänsä on suuri. Mielestäni me tarvitsemme lisää hänen kaltaisiaan pelaajia.

Ceballos pelasi viime kaudella vain 23 La Liga -ottelussa Real Madridin riveissä, tehden niissä kolme maalia. Nyt hänet on hankittu Juventukseen lähteneen Aaron Ramseyn tilalle.